wow, wow, wow! Ghenadie și Alexandru, vă suntem foarte recunoscători pentru această finalitate! Vă mulțumim pentru profesionalism, dedicație, flexibilitate și, mai ales, dorința de a presta servicii de calitate! A fost o plăcere să colaborăm și suntem nespus de bucuroși că am apelat la Prof-Montaj. Mult succes în continuare!

Diana

Bravo, succes în continuare. Mulțumesc pentru un montaj de calitate și o atitudine profesională față de munca proprie.

Vasile Fedius

Foarte frumos consider ca și prețul pentru lucrare e pe măsura. Sunt mulțumit că m-am adresat anume la voi!

Postoronca Ion

Calitatea ferestrelor și ușilor este chiar bună, la fel și montajul lor. Băieții s-au purtat respectuos și profesional. Ei au efectuat montarea cu respectarea tuturor standartelor tehnice. Iar după montaj ne-au dat sfaturi utile cum corect să folosim ușile și ferestrele ca ele să poată să fie folosite mai mult. Succese, voi, probabil, sunteți cei mai buni din sfera ușilor și ferestrelor!

Evgeny Kolompar

Mulțumim. A fost o plăcere de a colabora cu voi! O asemenea echipă ca Prof-Montaj merită toată atenția și respectul. Dacă vom mai avea nevoie, tot la voi ne vom adresa.

Sirbu Natalia

Foarte bine. Suntem mulțumiți, pretenții nu avem. Nu-i prima dată când cumpărăm ferestre de la voi. Și-au pus și părinții noștri și sunt la fel de mulțumiți și ei. Mulțumim pentru ceea că vă faceți munca bine.

Iurie Bitca

Cele mai bune geamuri și o echipă de nota 10. Sunt foarte mulțumit de calitatea ferestrelor și ușilor pe care le-am cumpărat, precum și de montajul acestora. Ce pot să spun, o echipă care este îndrăgostită în munca sa. Cu acestea și se merită de colaborat.

Igor Tulbu

Mulțumim frumos echipei Prof-Montaj pentru lucrările efectuate. O echipă înalt calificată, au efectuat lucrările de montare foarte repede și fără multă gălăgie și murdărie. Mulțumim frumos și succese în continuare, a fost o plăcere să colaborăm cu voi.

Ion Cretu

Ferestrele sunt chiar bune. Mulțumesc, totul este bine. Montatorii au lucrat excelent. Deservirea de asemenea este la nivel. Eu personal le spun la toți că aveți ferestre bune și chiar că voi sunteți printre cei mai buni în sfera voastră.

Leahu Gheorghe

Super, mi-a plăcut lucrul montatorilor. Sunt mulțumită echipei pentru profesionalism în lucru și atenție către clienți. Prețul nu este cel mai important, singurul lucru ce într-adevăr contează este calitatea.

Donciu Olga

Băieți, sunteți foarte bravo. Suntem foarte mulțumiți de ferestrele pe care le-am comandat la voi. O echipă care își cunoaște munca mai bine ca oricine altcineva. Așa montare profesională nu am mai văzut. Mult succes mai departe.

Podoprigora Valentin

Prof-Montaj, vă mulțumesc cu sinceritate pentru lucrările efectuate. Nu numai că ne-ați ajutat în decizia cu ce tip de ferestre să punem, dar ne-ați oferit o consultație despre cum să le utilizăm corect ca să aibă un termen de exploatare mai mare. Cu atât mai mult ne asigurați deservirea lor. Vă mulțumim!

Secara Oxana

Ați făcut totul repede și curat. Niște ferestre super, izolarea audio este ceva chiar bun. Băieți, vă mulțumesc foarte mult! Sunteți niște profesioniști adevărați!

Oleg Covalenco

Mulțumesc mult companiei Prof-Montaj pentru o muncă făcută la nivel. Au pus ferestre PVC, suntem mulțumiți, totul este făcut foarte bine. Tot gunoiul a fost strâns, noi doar am șters colbul. Totul este făcut cu atenție și curat. Încă o dată vă mulțumesc mult!

Eugen Baciu

Foarte muțumiți. Au montat ferestrele în termen scurt, repede, calitativ, este chiar super. Băieți, succes vouă și vă doresc să vă păstrați acea atitudine față de muncă, specifică echipei Prof-Montaj. Mulțumesc pentru atenția, pe care o demonstrați pentru clienții voștri.

Pintea Andrei

Super, mi-a plăcut totul. Mulți îmi spuneau că sunteți buni, dar chiar într-atât… și surpriză! Calitativ, rapid! Mulțumesc mult! Sunteți cei, care nu doar vorbesc despre sine, dar și fac.

Ghenadie Trelea

M-au contactat imediat, m-au deservit la cel mai înalt nivel, chiar mondial. M-au surprins dându-mi o altă viziune despre business-ul moldovenesc! Mulțumesc enorm! Un „mulțumesc” aparte pentru persoana de contact al companiei, Alexandru, care mi-a ascultat preferințele. Și desigur încă un „mulțumesc” pentru montatorul Oleg, care este un meșter bun, profesionist atent și răbdător, ce înseamnă foarte mult pentru mine. Desigur că mă voi adresa iarăși la voi. Prin câteva cuvinte, vă recomand tuturor.

Dinu Cazacu
Scroll Up